Hup Meybroek Hup !

Zondag 22 juni verwachten we jullie weer massaal voor onze jaarlijkse buurt-barbecue. Alle inwoners van de Meybroekstraat, Ten Hove, Emiel Droogmansstraat en Heerstraat zijn vanaf 12u welkom op het jeugdcentrum Ten Hove om samen het glas te heffen.
Vanaf 13u kan iedereen dan aanschuiven voor een heerlijke degustatie barbecue. Als je nog niet ingeschreven bent bij een lid van het bestuur, neem dan voor woensdag 18/06 zeker even contact op.

Het zal je niet ontgaan zijn dat er een Wereldkampioenschap voetbal bezig is, daarom ons thema van dit jaar. Leg je zwarte broek, rood kleedje en geel T-shirt maar alvast klaar, want de Belgen spelen die avond tegen Rusland hun tweede match.

We adviseren iedereen om gezellig te blijven zitten, er zal een groot scherm voorzien zijn ! Nodig gerust je vrienden en kennissen uit voor ‘s avonds, hapjes en drankjes zullen er voldoende zijn aan democratische prijzen.

De uitnodiging die jullie in de bus vonden, kan je ook hier terugvinden. Hebben jullie de mooie manueel ingekleurde vlagjes gezien op de envelop ?!

Tot dan,
Het buurtcomité.

Laat een reactie achter