Meybroek wandelt, wandel jij ook mee ?

Ook deze herfst wordt er weer gewandeld, geborreld en gesmikkeld. Door jullie te bepalen in welke volgorde !

Op zondag 27 oktober verwachten we iedereen die graag eens een frisse neus ophaalt in de Kermtse hel of het Herkenrodebos op onze jaarlijkse ‘Herfstwandeling met pannenkoeken’.

Net als vorig jaar kan je vanaf 13u starten (en aankomen) aan het Jeugdcentrum Ten Hove voor de korte van 5km of de langere van 9km door de Kermtse weilanden en bossen, dus geen vlakke of droge paden. Om de verwachtingen al scherp te stellen: vorig jaar wandelden we alles bij elkaar 1.274 kilometer…
Laatste vertrek is voorzien om 15u, aangezien het al vroeg donker zal zijn door de omschakeling naar het winteruur.

Bij aankomst kan je in het Jeugdcentrum terecht voor een stel heerlijke pannenkoeken en natuurlijk zijn familie en vrienden en zelfs niet-wandelaars van harte welkom !

Uiteraard zullen ook dit jaar weer de traditionele en gezellige jeneverstops in het bos en in de hel klaarstaan om jullie te ontvangen.

Allemaal lokale vruchten uit de Meybroek straat, verwerkt in een potje

Dit zijn de deelnemers van onze confituurwedstrijd van lokale vruchten. Madame Confituur zal de beste pot belonen met een gesigneerd boek vol recepten en tips. Maar ook de andere deelnemende lokale pareltjes kunnen bewonderd en eventueel zelfs geproefd worden.

Laat een reactie achter