De tofste buur van 2013 – was te laat op ‘t feest ;o)

Het was weer een zeer geslaagd burenfeest op zondag 30 juni, ook al was het tegelijk het begin van de zomervakantie, er waren toch nog zo’n 135 buren aanwezig !

Ik heb zelfs reacties opgevangen als: “Misschien wel de beste editie van de afgelopen 12!”. Hier zal de massaal aanwezige zon ook wel voor iets tussenzitten, want direct na het eten zijn alle stoelen en tafels spontaan naar buiten verhuisd !

Ongetwijfeld zal ook het lokale bier van Kerkom bij Sint-Truiden, de Bink, hebben bijgedragen aan deze mooie editie. Er is zelfs (gemiddeld) één flesje bink gedronken per aanwezige buurman/vrouw, dus iedereen heeft ervan genoten !

Tweejaarlijks verkiezen we ook de tofste buur van het jaar, op basis van zijn/haar inzet en enthousiasme voor de buurt. Dit jaar was de eer voor Felicien Schraepen. Zelfs na uren in de vrachtwagen, was niets hem te veel om nog langs te komen en te genieten van wat koude bbq en een frisse Bink !

Vakkundig wist hij de mooie tegel te voorzien van een onverwoestbare laag lijm…

En perfect waterpas aan zijn voorgevel te bevestigen…

Wens hem zeker proficiat als je hem tegenkomt !

Laat een reactie achter