Burenfeest: editie n°11 op 24 juni 2012

Het stond al een hele tijd vermeld op de agenda van onze website, maar nu staat het burenfeest ineens voor de deur !

Zondag 24 juni 2012 worden jullie dan ook allemaal vriendelijk uitgenodigd om met alle buren mee te komen vieren bij de traditionele barbecue.

Aangezien we zoveel positieve reacties kregen over de degustatieformule van vorig jaar, hebben we ervoor gekozen om ook dit jaar jullie ter plaatse te laten kiezen uit verschillende vlees- en visgerechten.
Hiervoor dient wel ingeschreven te worden, leden van het buurtcommité komen hiervoor langs in de laatste week van mei/eerste week van juni. Prijs voor deelname is 15€, kinderen tussen 6 en 12j betalen 9€.
Je kan ook altijd iemand van ons contacteren, moest je nog vragen hebben, of actief wil deelnemen aan onze buurtwerking.

Ook is er ook dit jaar voor de kleinsten animatie voorzien, er zal een springkasteel zijn en vanaf 14u neemt Zowiezo (Speelpleinwerking Hasselt) de kinderen mee op een ‘Kunstig’ avontuur. Zorg wel dat je kleine spruiten speelkleren aanhebben die eventueel wat vuil mogen worden.

We zullen ook dit jaar ons best doen om voor mooi weer te zorgen, zodat u buiten met bekende of minder bekende buren kan kennismaken aan één van de degustatie tentjes (Cava, Wijn, Streekbier).
Of nog sterker, daag je buurman/buurvrouw uit voor een gezellig spelletje crocket, petanque, Viking Kubb, Jenga, …

Concreet dus nog even de agenda op een rijtje:

  • 12u Receptie
  • 13u Opening barbecue buffet
  • 14u Start kinderanimatie door Zowiezo
    Opening degustatietentjes en spelletjestent
  • Wij hopen iedereen te mogen ontmoeten op de receptie vanaf 12u!

    Laat een reactie achter