Daar is de lente, dus plant een boom !

Beste buren, ik ben er zeker van dat de lentekriebels jullie ook al hebben bereikt. Bij ons komen de krokussen en hyacinten al fijn hun kopjes boven de grond steken.
De lente in Meybroek

Ik heb dan ook van ‘t weekend enkele nieuwe boompjes geplant. Gratis van stad Hasselt gekregen !
Elk Hasselts gezin krijgt elk jaar een boom of struik van de stad kado, zomaar. Het enige dat je moet doen is de ‘Hasselaar’ in de gaten houden in januari en een mailtje sturen. Je boom kan je dan ergens begin maart afhalen in Kiewit.

Hier en daar heb ik zaterdag reeds buren in de weer gezien met hun nieuwe bo(o)m(en), de rest daag ik uit om volgend jaar ook een boompje extra te planten !
Boompje planten van stad Hasselt

4 Reacties to “Daar is de lente, dus plant een boom !”

  1. ook ik heb boompjes van de Stad geplant, nadat ik had rondgevraagd in de buurt wie er geen zou ophalen. Op die manier kon ik er 4 afhalen en kon ik mijn tuinplannen vorm geven. Bedankt buren !
    Bart M.

  2. En ik vroeg me al af waarom iedereen over booom”pjes” sprak… ik kon er maar eentje bestellen, en wacht nog altijd op mijn druivelaar…

  3. Peter, iedereen moest zijn bestelling ophalen in Kiewit op zaterdag 12 maart. Als je nu nog aan’t wachten bent, dan vrees ik dat je nog lang moet wachten ?!

  4. kate spade leather satchel

    Meybroek » Daar is de lente, dus plant een boom !

Laat een reactie achter