warmtefoto van je huis

Het ACW Limburg biedt een thermografie van je huis aan,. Dit houdt in dat er een warmtefoto van je huis gemaakt wordt, hierop kan je zien waar er warmteverlies is, waar koudebruggen zitten enz. Aan de hand van deze foto’s krijg je nuttige tips, concrete info en zelfs richtprijzen voor de meest rendabele energiebesparende aanpassingen.

 Mieke en Marc uit onze buurt zouden dit willen laten doen maar hiervoor zijn er nog 4 gezinnen nodig om mee in dit projektje in te stappen, het neemt een halve dag in beslag om bij de 5 gezinnen langs te gaan en het kost 50€ per gezin. Het kan in de week maar ook op zaterdag.Het moet buiten wel minstens 15°c kouder zijn dan binnen en deze dagen zijn beperkt in ons vochtig landje, dus snel boeken is aangewezen.

Als er kandidaten zijn, laat het hen weten en dan doen zij het nodige en regelen met de 5 gezinnen een datum.

Het milieu vaart er wel mee, maar ook je portefeuil !!

reageren op marc.vanlooy2@telenet.be

Laat een reactie achter