7-11-2010, buurtwandel- en fietstocht

 

wandeling – 125 wandelaars zijn vertrokken aan het KSJ-lokaal en hebben samen 800km afgelegd over een ruig en modderig wandelparcour dit jaar, doorheen de bossen en velden aan de Meybroek. De 6km was zeer populair, gevolgd door de 9km. We zijn straffe buren ! 

fietstocht – een nieuwigheid dit jaar trok toch 7 fietsers aan die door het regenachtige weer een mooie toer van 21km in de omgeving trotseerden. We doen dit volgend jaar zéker over en hopen op meer geinteresseerden.

pannenkoeken – meer dan 600 pannenkoeken zijn er gebakken voor de sporters en zoetebekken die deelnamen aan dit buurtevenement, waarbij het KSJ-lokaal bij momenten barstensvol zat. Jong en oud vonden elkaar vlot en zorgden voor de gezellige sfeer. We zijn een leuke buurt !

PS – het nieuwe aanbod van pannenkoeken met ijs of grand marnier werd ook meermaals uitgeprobeerd !

borreltentje – we verdenken een aantal buurtbewoners ervan, rechtstreeks naar het borreltentje te gaan bij Ria en Magda, zonder ook maar één enkele wandelroute af te leggen…  Het is de aantrekkelijke ambiance die daar hangt, totdat met het duister de stilte van het bos terugkeert..

foto opdracht – rond het thema “herfstblad” dit jaar, konden buurtbewoners een foto insturen. Momenteel is er nog niets toegekomen. Bij deze een oproep om alsnog wat binnen te sturen.

1 Reactie to “7-11-2010, buurtwandel- en fietstocht”

  1. De pannekoeken waren weer lekker, en de grand marnier verdient zeker een vervolg!

Laat een reactie achter